Lid worden

Word nu lid van de BAV!


Wat is er nou leuker dan verzamelen? Wij weten het niet! Nou ja, misschien het lezen van het BAV-Journaal?! Hierin informeren wij je over de ontwikkelingen in de bierwereld, nieuwe verzamelitems en onze verenigingsactiviteiten. Wil je meer weten over dit unieke magazine, kijk dan op de speciale pagina over het BAV-Journaal. Je kunt daar ook een ouder exemplaar inkijken. Wil jij ook het BAV-Journaal zes keer per jaar thuis in je brievenbus ontvangen, word dan nu lid van dé vereniging voor bier- en verzamelliefhebbers, de BAV. 


Wat kost het?

Het lidmaatschap kost voor 2024 EUR 25,00 per jaar per automatische incasso. Buiten Nederland kost het lidmaatschap EUR 40,00 per jaar. Brouwerijen en bedrijven kunnen indien gewenst per jaar een factuur ontvangen.


Hoe word ik lid?

Meld je vrijblijvend aan via onderstaand formulier. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen. Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je een e-mail sturen naar financien@bav.nl.


 
 
 
binnen Nederland (EUR 25,00)
buiten Nederland (EUR 40,00)
 
 
 

Maar er is nog meer! Als BAV-lid ontvang je allerlei leuke en handige voordelen, zoals:


Interessante excursies

Enkele keren per jaar organiseren wij voor onze leden een excursie naar een Nederlandse brouwerij. Eenmaal per jaar gaan we ook de landsgrenzen over voor een bezoek aan een Belgische of Duitse brouwerij, vaak per touringcar of bus.


Bier- en Verzameldagen

Op (meestal) de 3e zaterdag in april en de 3e zaterdag in september organiseren we (mogelijk in samenwerking met een bierbrouwerij) onze ruilbeurs, waar je als lid gratis toegang tot hebt. Dit is dé plek om collega-verzamelaars te ontmoeten en nieuwe verzamelitems aan je collectie toe te voegen. Je kunt voor 2,50 euro een introducé naar de ruilbeurs meenemen.


BAV-lidmaatschapspas = voordeelpas

Met onze lidmaatschapspas krijg je elk jaar iets extra of een korting bij een aantal brouwerijen en bierwinkels. Op deze pagina kan je lezen welke voordelen dat precies zijn.


BAV-Shop

We hebben ook een eigen shop, waar je terecht kunt voor nieuwe kroonkurkensets, etikettensets en bierviltjescatalogi. De shop is niet alleen op internet te vinden, maar we staan er ook mee op ruilbeurzen en soms ook op bierfestivals. Ook verkopen we onze sets via Marktplaats om zo een breder publiek te bereiken.


Bieretiket- en bierviltjeverkiezing i.s.m. Mitra

Op de voorjaarsbeurs kiezen onze leden uit alle inzendingen de 10 mooiste bieretiketten en bierviltjes, waaruit tijdens de najaarsbeurs een deskundige jury uit de bierwereld het mooiste etiket en viltje van het jaar kiest. Bekijk welke bieretiketten en viltjes al eens gewonnen hebben.