Agenda

Bieractiviteiten agenda 2022 en 2023


Meestal staat onze agenda vol met beurzen, excursies en andere leuke bieractiviteiten. Zo organiseren wij op een zaterdag in april en een zaterdag in september de welbekende BAV-ruilbeurs.. Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van de op dat moment geldende coronamaatregelen en het bestuur kan om die reden besluiten dat een BAV-activiteit op het laatste moment toch niet door kan gaan.


Op onze Facebookpagina kondigen we ook veel evenementen aan, dus neem daar graag eens een kijkje en like ons! Kijk voor nog meer bierfestivals, bierdiners, bierproeverijen, bierwandelingen en andere biergerelateerde activiteiten op de bieragenda van Biernet.


BAV-Activiteiten


In het kader van ons 40-jarig jubileum in 2023 gaan wij vanaf januari elke maand in een andere provincie een excursie organiseren naar een brouwerij. 


Zaterdag 21 januari 2023: BAV-excursie in Flevoland

Rondleiding en proeverij om 14.00 uur bij Stadsbrouwerij de Kemphaan in Almere. Meld je aan op onze excursie-pagina.


Woensdag 22 februari 2023: BAV-excursie in Overijssel

Grolsch Brouwerij Tour bij Grolsch in Enschede.


Zaterdag 18 maart 2023: ALV en BAV-excursie in Utrecht

Algemene Ledenvergadering (aanvang 11.00 uur) en aansluitend rondleiding en proeverij bij Stadsbrouwerij De Drie Ringen in Amersfoort. Meer informatie wordt later bekend gemaakt.


Zaterdag 22 april 2023: 75e BAV-Bier en Verzamelaarsdag

BAV-Voorjaarsbeurs met BAV-excursie in Noord-Brabant. Meer informatie wordt later bekend gemaakt.


Zaterdag 23 september 2023 (datum onder voorbehoud): 76e BAV-Bier en Verzamelaarsdag

Omdat we op 24 september 2023 40 jaar bestaan, proberen we zo dicht mogelijk rondom die datum de najaarsruilbeurs te houden. Meer informatie wordt later bekend gemaakt.


Bieractiviteiten in Nederland

 

31 maart tot en met 2 april 2023: 4e editie Hop On Hop Off Festival Breda

Locatie: Kunstijsbaan

Terheijdenseweg 506

4826 AB Breda

Het grootste overdekte speciaalbier- en foodtruckfestival van de Benelux komt wederom naar Breda! De Kunstijsbaan van Breda zal omgetoverd worden tot het walhalla voor speciaalbier liefhebbers en foodtruckfans! Met 60 unieke brouwerijen uit binnen en buitenland, die meer dan 400 verschillende speciaal bieren meenemen, zal er genoeg te proeven zijn. Bij heerlijke biertjes hoort natuurlijk goed eten: 25 foodtrucks nemen hun lekkerste gerechten mee. Met livemuziek, theater, masterclasses, foodpairing, en entertainment brengt het Hop On Hop Off Festival een mix van eten, drinken en gezelligheid naar de ruim 16.000m2 van de Kunstijsbaan. Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht met diverse activeiten zoals; kleuren, schminken, knutselen en een springkussen. Al met al genoeg te beleven voor jong en oud.

Wij raden iedereen aan om op de fiets te komen, er is een speciale 076-Fietst fietsenstalling aanwezig. Behalve openbaar vervoer zal er een extra pendelbus rijden tussen Breda station en de Kunstijsbaan. Met de auto is ook mogelijk. Ook aan de BOB is gedacht. Bij onze speciale Hop&Bob barren kun je altijd terecht voor een glaasje fris of een alcoholvrij biertje.

Ga voor meer informatie naar: www.hoponhopofffestival.com.Bieractiviteiten in het buitenland

 

Kijk voor ruilbeurzen van Gambrinusclub van Belgiëop www.gambrinusclub.be

Kijk voor ruilbeurzen van Selecta Antwerpse Club voor Brouwerijartikelen op www.selecta-merksem.be

Kijk voor ruilbeurzen in Duitsland op de website van

FvB:www.fvb-bdm.de

IBV: www.ibv1958.biz

Kijk voor ruilbeurzen van 1. ÖBSCin Oostenrijk op oebsc.jimdofree.com


19 november 2022: FvB-ruilbeurs in Bad Rappenau (Duitsland)

Nikolaus-Tauschbörse in der Sporthalle Heinsheim. Aanvang: 9.00 uur.


26 november 2022: ruilbeurs in Petzenkirchen (Oostenrijk)

Intern. ÖBSC-Tauschtreffen in A-32525 Petzenkirchen


11 december: Ruilbeurs Merksem (België)

Zalen De Volkslust

Van Heybeeckstraat 24-26

Merksem


28 janari 2023: IBV-Ruilbeurs in Trochtelfingen (Duitsland)

Lindenplatz 6

D-72818 Trochtelfingen


25 februari 2023: IBV-Ruilbeurs in Fürstenwalde (Duitsland)

RHB Ratshausbrauerei

Am Markt 1

D-15517 Fürstenwalde


24/25 maart 2023: IBV-Ruilbeurs in Gersthofen (Duitsland)

Gasthof Stern

Kirchplatz 10

D-86368 Gersthofen

Organisator: Michael Seitz, Telefoonnummer: +49 821 491290.21-24 september 2023: Brewery Collectibles World Convention (BCWC)

Lima (Peru)Bovenstaande agenda is onder voorbehoud van wijzigingen, zeker in coronatijd. We doen onze uiterste best om alle evenementen juist weer te geven, maar de BAV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten en/of tussentijdse wijzigingen in de agenda.


Weet jij nog een evenement op biergebied? Of organiseer je er een die nog ontbreekt in dit overzicht? Dan stellen wij het op prijs als je dit aan ons laat weten door een berichtje te sturen naar agenda@bav.nl en naar website@bav.nl. Wij zorgen er dan voor dat er melding van wordt gemaakt in de agenda van het BAV-Journaal en hierboven in het online overzicht.


BCWC Lima
BCWC Lima