bavOnline

Dé vereniging voor bier- en verzamelliefhebbers!

Voordelen BAV-lidmaatschappas 2018

Dit jaar zijn er enkele voordelen te behalen met de BAV-pas 2018, zowel bij brouwerijen als bij verschillende bierwinkels en webwinkels. Profiteer van deze voordeeltjes!

 

Op de achterkant van de BAV-pas staan 15 genummerde hokjes voor elk voordeel. Wil je ergens je voordeel verzilveren laat dan het betreffende hokje aankruisen. Mocht er toch ergens iets fout gaan, laat het ons dan even weten via info@bav.nl. Het blijft echter de eigen beslissing en verantwoordelijkheid van de deelnemende brouwerij of winkel om af te wijken van onderstaand met de BAV afgesproken voordeel, bijvoorbeeld als een bepaald product niet meer voorradig is.

 

Deze voordelen gelden tot en met 31 december 2018. Heb je andere voorstellen voor de BAV-pas, laat het ons dan weten!

 

1. Café De Beyerd in Breda biedt BAV-leden een tweede biertje uit eigen brouwerij aan.

Adres: Café De Beyerd, Boschstraat 26, 4811 GH Breda.

 

2. Brouwerij Mommeriete in Gramsbergen geeft een glas cadeau als je daar tweebiertjes hebt genuttigd. Adres: Brouwerij Mommeriete, De Oostermaat 66, 7783 BX Gramsbergen.

 

3. Brouwerij De Koningshoeven in Berkel-Enschot geeft 50% korting op een excursie, omvattende een informatieve film, een rondleiding en een trappistenbiertje. Adres: Brouwerij De Koningshoeven, Eindhovenseweg 3, 5056 RP Berkel-Enschot.

 

4. Biermuseum De Boom in Alkmaar geeft € 1 korting op vertoon van je pas, dus € 3 i.p.v. € 4. Ook krijg je € 0,75 korting op een biertje in het proeflokaal (behalve op vrijdag). Kijk voor de openingstijden op biermuseum.nl. Adres: Biermuseum De Boom, Houttil 1, 1811 JL Alkmaar.

 

5. Grolsch Bierbrouwerij in Enschede geeft € 2,50 korting voor een excursie, waarbij je max. negen vrienden mee mag nemen. De Brouwerij Tour kost je dan € 12,50 en kan bezocht worden van woensdag t/m vrijdag. Adres: Grolsch Bierbrouwerij, Brouwerslaan 1, 7548 XA Enschede. Zie ook de website.

 

Veel plezier en vergeet je lidmaatschappas

niet mee te nemen!