Lid worden

bav

Dé vereniging voor bier- en verzamelliefhebbers!  

Word nu lid van de BAV!


Wat is nou mooier dan naast het genieten van een goed glas bier, het beleven van je liefde voor bier door lid te worden van dé vereniging voor bier- en verzamelliefhebbers, de BAV?


Hoe word ik lid?

Meld je aan via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar ledenadmin@bav.nl. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen. Het lidmaatschap kost voor 2021 EUR 25,00 per jaar per automatische incasso en EUR 40,00 buiten Nederland. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar ledenadmin@bav.nl.


Brouwerijen en bedrijven kunnen een bedrijfsabonnement afsluiten. Een bedrijfslidmaatschap kost EUR 25,00 per jaar voor alle zes BAV-Journaals. Willen bedrijven per BAV-Journaal meerdere exemplaren ontvangen, dan kost dat

EUR 70,00 per jaar. Per BAV-Journaal ontvangen ze dan niet één, maar vijf exemplaren per keer.


Vul hieronder graag je gegevens in:

 
 
 
binnen Nederland (EUR 25,00)
buiten Nederland (EUR 40,00)
als brouwerij/bedrijf en ontvang elk BAV-Journaal één keer (EUR 25,00)
als brouwerij/bedrijf en ontvang elk BAV-Journaal vijf keer (EUR 70,00)
 
 
 

BAV-Voordelen


Als BAV-lid ontvang je allerlei leuke en handige voordelen, zoals:


Het unieke BAV-Journaal

Zes keer per jaar informeren wij je met het BAV-Journaal over de ontwikkelingen in de bierwereld, nieuwe verzamelitems en onze verenigingsactiviteiten.

Lees meer over het BAV-Journaal.>>>


Interessante excursies

Enkele keren per jaar organiseren wij voor onze leden een excursie naar een Nederlandse brouwerij. Eenmaal per jaar gaan we ook de landsgrenzen over voor een bezoek aan een Belgische of Duitse brouwerij, vaak per touringcar of bus.

Bekijk welke excursies de BAV al heeft georganiseerd.>>>


Bier- en Verzameldagen

Op (meestal) de 3e zaterdag in april en de 3e zaterdag in september organiseren we (mogelijk in samenwerking met een bierbrouwerij) onze ruilbeurs, waar je als lid gratis toegang tot hebt. Dit is dé plek om collega-verzamelaars te ontmoeten en nieuwe verzamelitems aan je collectie toe te voegen. Je kunt voor 2,50 euro een introduce naar de ruilbeurs meenemen.

Bekijk welke ruilbeurzen de BAV al heeft georganiseerd.>>>


De BAV Lidmaatschapspas = voordeelpas

Met onze lidmaatschapspas krijg je elk jaar iets extra of een korting bij een aantal deelnemende brouwerijen, cafes, slijterijen, musea en uitgevers.

Bezoek de pagina met voordelen.>>>


BAV-Shop

We hebben ook een eigen shop, waar je terecht kunt voor nieuwe verzamelsets, BAV-items en catalogi. De shop is niet alleen op internet te vinden, maar we staan er ook mee op ruilbeurzen en soms ook op bierfestivals. Ook verkopen we onze sets via Marktplaats om zo een breder publiek te bereiken.. 

Neem een kijkje in de webshop.>>>


Bieretiketverkiezing

Op de voorjaarsbeurs kiezen onze leden uit alle inzendingen de 10 mooiste bieretiketten, waaruit tijdens de najaarsbeurs een deskundige jury uit de bierwereld het mooiste etiket van het jaar kiest.

Bekijk welke bieretiketten dit jaar meedoen.>>>