BAV-Journaal

bav 

Dé vereniging voor bier- en verzamelliefhebbers!  

BAV-Journaal


Het unieke BAV Journaal verschijnt 6 keer per jaar en staat iedere editie weer boordevol nieuws over de laatste ontwikkelingen in de bierwereld, nieuwe verzamelitems, nieuwe brouwerijen en onze gezellige BAV-activiteiten.


BAV-Journaals van 2020

BAV-Journaals van 2019

Bekijk een preview van het BAV-Journaal: jaargang 2018 nummer 1
BAV-Journaals van 2018

Adverteren in het BAV-Journaal?


Als bedrijf, brouwerij of instelling

Onderstaand treft u de advertentietarieven 2020 aan voor het BAV-Journaal:

 

Ons verenigingsblad verschijnt 6 keer per jaar aan het begin van de even maanden in een oplage van rond de 800 exemplaren en is volledig in kleur.


Advertenties kunnen per BAV-Journaal gewisseld worden. Dit biedt de mogelijkheid te adverteren voor seizoenbieren zoals Lentebok, Herfstbock, Winterbier en/of speciale acties.


Adverteerders krijgen vanzelfsprekend van elk nummer een presentie-exemplaar toegestuurd. Voor vragen kunt u terecht bij Rob Kooij via penningmeester@bav.nl of neem contact op via telefoonnummer 06-28210791.Als BAV-lid

BAV-leden kunnen in het BAV-Journaal een commerciële advertentie plaatsen, bijvoorbeeld om aan nieuwe verzamelitems te komen of door een verzameling in het BAV-Journaal aan te bieden aan andere leden.

Een kwart A4 kost EUR 15,00. Voor vragen kunt u terecht bij Rob Kooij via penningmeester@bav.nl of neem contact op via telefoonnummer 06-28210791.

BAV-Journaals van 2017